Profesori

Victoria Dașchevici

Profesor de Pilates

 

Dansul a fost refugiul din copilarie. Calitatile si pasiunea imi desenau drumul in lumea dansului. Din protectia excesiva, mama a schimbat traseul drumului. Am fost la ore de dans organizate in scoala. In liceu am trecut la dansul teatral, unde spui o poveste prin dans.  Am terminat Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale”, Bucuresti, sectia Coregrafie.
 
Revin la radacina mea puternica de predare care este transmisa de la mama, a fost invatatoare. Am descoperit pasiunea de a lucra cu copii mici de acum 12 ani. In 2014 am format un studio de balet-dans pentru copii si anul acesta deschidem mai larg usile ca sa poata intra si adolescentii si adultii. Orele de Pilates sunt cele care ne relaxeaza si ne mentine in forma. Cursul de Pilates l-am facut cand eram prea tanara ca sa inteleg pentru ce imi trebuie, acum este ora cand imi refac corpul si mintea.

Adina Bădică

Profesor de Balet

 

Absolventa a Liceul de Coregrafie “Floria Capsali”, Bucuresti. Pasiunea pentru balet a inceput de la 6 ani. Iar dorinta de a preda, a tinceput acum 4 ani. Experienta de lucru cu copii mici, de la 2 ani, este de peste 2 ani

Anne Marye Sima

Profesor de Balet

 

A studiat baletul clasic, contemporan si liric la scoala de balet "Maria de Avila", Spania. Pasiunea pentru balet a inceput la 9 ani. De 3  ani preda balet clasic si contemporan copiilor si adultilor.

Doina Georgescu

Profesor de Jazz Dance

 

Pasiunea pentru dans a inceput la 8 ani. A terminat Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” si Universitatea Nationala Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale”, Bucuresti, sectia Coregrafie-pedagogie.

Povestea Jazzu-lui a inceput in perioada colaborarilor cu Opereta si TVR. Preda de peste 27 de ani Balet classic si contemporan iar Jazz Dance de peste 12 ani.

Florin Chiritescu

Profesor de Flamenco

 

De la 13 ani a inceput pasiune apentru dans. A terminat Liceul de Coregrafie “Floria Capsali”, Bucuresti. A continuat studiile in Spania la Conservatorul Superior de Dans “ María de Ávila” pentru a deveni profesor. Preda flamenco si balet classic de peste 6 ani.

Georgiana Manolache

Instructor Pilates

 

Am început să practic pilates chiar în acest Studio, din motive medicale, cu gândul de a da o șansă metodei. Mi-am rezolvat problema fără să fac măcar o oră de kinetoterapie, astfel că am vrut să înțeleg mai bine și să știu mai mult despre pilates. Așa am devenit instructor, iar acum pilates a devenit pentru mine un stil de viață.

Vă aștept cu drag să ne bucurăm împreună de beneficiile acestei metode!

VICTORIA DANCE

  • dummy Piata Victoriei - Calea Victoriei 206 (în apropiere de Piața Victoriei) vis-a-vis de Starbucks

  • dummy Piata Universitatii - Bulevard Hristo Botev 1, et. 2, Bucuresti

  • dummy 0743 226 996

  • dummy contact@victoriadance.ro

Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail pentru a primi ultimele noutati!

PROGRAM

Luni - Vineri: 10.00 - 21.00

Sambata-Duminica: 9.00 - 15.00

Sala Victoriei

Sala Unirii